Доверете ни се!
Ние гледаме  към бъдещето...
• Ще се погрижим за Вашето самочувствие
• Ще Ви предложим нови технологии
• Ще възвърнем Вашата усмивка

• Вие имате проблеми с усмивката
• Вие искате да сте красиви
• Вие искате да имате нов имидж

Copyright © 2011   ·  All Rights reserved  · тел. 042/630 416 · E-Mail: dr_chakarov@abv.bg
 
нагоре

КАБИНЕТЪТ НА Д-Р Н.ЧАКЪРОВ
ПРЕДЛАГА РЕВОЛЮЦИОННА ТЕХНОЛОГИЯ В ЗЪБОЛЕЧЕНИЕТО
   Трябва да се знае и разбере това, че в кабинета на д-р Чакъров не се работи по традиционния начин с турбинка и борче, а с фин накрайник, през който излиза прах. Той почиства зъба, преди да се постави пломбата. Така всички стандартни стоматологични манипулации се изместват от прах, който почиства абсолютно безболезнено зъба.

Технологията е от 2008 година и е разработена от SANDMAN, една от водещите световни фирми в стоматологичната област.

   При стандартните методи има болка и за да се отстрани тя, е необходимо да се постави упойка със спринцовка и игла. При метода с прах тази необходимост отпада.

   Манипулация е абсолютно безболезнена и многократно по-бърза от стандартната.

  Друга положителна страна на този метод е, че чрез праха избирателно се отнема само меката кариозна тъкан и не се засяга здравата. Този начин не създава възможност за получаване на несъзнателна перфорация на пулпната камера. Докато при стандартния метод изборване чрез машинка и борче, когато кариесът е много дълбок, колкото и да е прецизен стоматологът, има нищожен процент вероятност да се пробие пулпната камера.
Лечение и профилактика » Кариес  » Без болка
      При поставянето на всяка полимерна пломба, когато се работи с машинка и борче, изпиляването на зъба става по механичен начин, който предизвиква деформация на останалата твърда зъбна тъкан. Преди да се постави пломбата трябва да се направи ецване - химическа обработка на органичното съдържимо от зъбната тъкан. След това се прави обилно измиване, което не може идеално да изчисти структурите на зъба от химичния гел. Това е предпоставка за евентуални проблеми след поставянето на пломбата. При праховото почистване такъв тип ецване не е необходим. По този начин се изключват проблеми с поставянето на пломбата.

   Цената на цялата процедура от почистването на зъба до полирането на пломбата е равна на цената на една амалгамена пломба. Още повече, че цената на стандартния метод варира в зависимост от начина, по който се извърша изпиляването, от вида на пломбата, упойка се заплаща отделно. Дентакс е луксозна клиника, но ние работим с възможно най-достъпните цени на стоматологичните услуги в България. Правим го с идеята да популяризираме този, за съжаление все още непознат метод.

   Имаме пациенти не само от Стара Загора, а и от други градове в страната, а също и доста чуждестранни граждани, които работят в региона. Те избират нашата клиника, защото чрез интернет са се уверили и запознали с нейните предимства. Наскоро наш пациент беше и известният певец и любимец на не едно поколение българи Веселин Маринов. Той бе подложен на цялостно стоматологично лечение с тази прахова система. Накрая не пестеше благодарностите си към клиниката и специалистите в нея.
Фотополимерни пломби на фронталните зъби, след предварителна обработка на кариозните дефекти със системата SANDMAN.
ПЕРФЕКТНА ЕСТЕТИКА, ПРИ АБСОЛЮТНА ЛИПСА НА БОЛКА!
0888/321 822
Д-р Н.Чакъров
естетична стоматология
тел. 042/ 630 416